Monday, November 19, 2007

....CuTi-CuTi Sekolah...

**Minggu ni dan seterusnya dah start cuti skolah...bestnya...tapi yg kejer tetap kejer...ari ni aku pose...pose ganti dan sunat ler...almaklumla time org pose aku cuti...emmm pepaham jer la...org pompuan...ari aku rasa cam tak larat ler...letih sangat..tak tau ler pasai per...

***Hai pg ni ujan lagi...sejuknya...kalau dapat tido sedapnya..mggu ni best sangat ler balik kg...leh main ngan anak aku...sapa lagi buah hatiku ler...skrg ni dia dah pandai nak meniarap...dok mengereng2 jer...2 yg buat kan aku lagi sayang kat dia...semalam aku dah ajar dia makan nestum...memula dia tak nak last2 sedap kot 2 yg dia leh abiskan nestum tu...padai dah skrg ni dia paham apa yg kitaorg ckp...hai...tak sabar nak amik dia...

**Pagi ni aku g kejer relax jer pasai tak jem..maklumla cuti skolah...tapi mata tetap menagntuk...malam tadi tak leh nak tido ler...aku ingat nak sahur tapi badan ni letih semacam jer...entah ler pasai per pun aku tak tau....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...