Thursday, November 29, 2007

DApaT UmaH BaRu...

Hai tanggal 28 November 2007 aku dah dapat umah baru dah...seronoknya...last2 aku dok gak kat putrajaya....apa lagi dapat kuarters la...nak wat cam ner...rezeki aku ler sekeluarga ler....aku mggu ni busy ckit la pasai kau nak uruskan pasai kuarters ni...
*******
Banyak gak ler duit aku perabis nak settlekan umah ni...first time aku aku uruskan sendiri benda2 camni...akhirnya berhasil gak...semalam aku dapat jer kunci aku terus masuk n tengok umah 2...mak ai beso tu...kalah umah lama aku kat Ampang...alhamdulilah la pasai aku memang nak umah aku design dia cam tu....sampai tak lena tido ko...
******
Aku pun apa lagi g ler umah tu malam tadi siap dah basuh dah....tinggal tido jer....eh...eh....barang pun tak kemas lagi...dah mimpi nak tido c2...member aku pun nak apply gak dok kat c2...view dia pun best la tengok permandangan putrajaya....tempat aku ni last2 putrajaya ler....tapi ok la...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...