Friday, November 9, 2007

Time dah 3 bulan

Time nak manja2 ngan aku...comel tak...
Time naik woker aku panggil di awat tak tau jer...syok sangat ler dapat nak benda tu...sekarang ni berat dia dah 8kg utk 3bulan....ok kan...aku cam tak cayer jer dapat baby yg pandai nak tau pasai per dia dah pandai panggil aku ibu n abah dia...tu yg aku bangga tu....best giler ko....kalau dengar dia gelak aku hilang rasa penat tau...tu yg org kata tak rugi ada anak...penyeri rumahtangga...sesiapa yg plan tak nak anak time dah kawin ni rugila....belum cuba belum tau....bersyarah lak....kuikuikui

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...