Tuesday, November 20, 2007

...Yahooooo main Bola Tampa....



....Ni ler gambo aku time main bola tampar MAKSWIP PANTAI kat KELATE...tu ler first time aku main ngan bebudak gov.syok gak...time tu aku demam tapi aku g gak...bukan nak tujuk pandai tapi org perlukan kau he...he...dedulu gak aku pun main time skolah...kira aku ni aktif gak ler.....



....nak tengok gambo time main bowling ker...ada gak....kitra game 2 jer aku leh main pun...saja jer tunjuk bakat....tapi la ni aku lama tak main dah...maklumla dah lepas bersalin ni aku kena aktif balik la....la ni aku aktif aerobik la pulak...time ni ler aku leh kuruskan badan....yahooooo...gambo aku yg pakai baju oren ler....cuba tengok betui2....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...