Thursday, December 6, 2007

pindah...umah....

Minggu ni aku busy sangat.meting melambak...pas tu apa lagi wat minit mesyuarat ler...tu yg lama tak on blog ni...nak dijadikan cite semalam kononnya kau nak main ler net ball siap mimpi2 lagi...almaklumla menjak aku kawin ni lama aku tak game outdoor...pepaham jer ler...
nak tau pasai per malam tu kau siap mimpi lagi ko sampai ngigau lagi....aku pun pelik gak...last2 yang paling sedih semalam ujan lebat ko...aduh frustnya aku....tak tau nak cakap cam ner....hai dah nasib badan....
dalam masa yang sama gak aku busy gak minggu ni pasai aku angkut barang nak pindah kuarters putrajaya...mggu depan aku dah jadi org putrajaya la nampaknya....sabtu final aku angkat barang ler....yg barang kecik2 tu aku dah siap angkut dah....entah ler aku cam tak sabar lak nak pindha cni...tapi cian lak kat laki aku ni...jauh lak dia berulang....
tapi niat aku satu jer...aku buat cam tu pasai aku nak amik anak aku jer....aku ada 2 cabang...1-kalau aku dapat pindah kejer kat kl aku antar anak aku kat nursery bawah jer..kat ukur ler apa lagi...2- kalau aku dapat kuarters aku antar anak aku kat pengasuh jer ler...janji aku dapat balik jaga anak aku...aku sian kat mak bapak aku jer....aku memang dah niat tak nak diorg jaga jer...yer la korang pepaham jer la dulu jaga aku la ni tak kan nak jaga anak aku lak....betul tak....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...