Friday, December 26, 2008

Hari Kedua- 20.12.2008



~~ni la gambo kat ladang teh boh~~~



~~ni la keluarga bahagia yang ku idamkan ahaks~~



~~Ni buah hati aku yang aku syg sangat~~

Hari ni kami plan nak g jejelan area cni jer....pagi lagi kami bgn n masak utk wat sarapan pagi...apa lagi angah aku wat roti canai segera n kuah dia jer la...yg lain2 tu wat goreng2 n rebus keledek jepun madu...sedap beb...yumyumyummmm..

Kami gerak dari umah kul 10.30pg...first aku g kebun bunga....time nak g sana pun jem teruk beb...aku ingat kat kl jer jem...rupanya kat cni lagi teruk beb....aku tahan jer la...pas tu lak aku g tempat jual sayur n teh boh centre jer...nak g lain2 jem teruk ko....tu pun ambil masa dr satu tempat ke satu tempat ambil masa 2 jam ...giler beb...mak aku sampai muntah...anak aku lak wat perangai...pasai jem terukkk...maklumla cuti sekolah beb...

Tak byk nak g tempat pasai ari pun nak ujan...samapi umah kul 5 ptg...tu pun tak lunch lagi...pasai jem punya pasai...balik jer angah g beli nasi ayam jer...anak aku per lagi bali jer terus tido...semua tergolek la kira ptg tu...ujan lebat lak tu....ingat nak g pasar mlm tu tapi tak kesampaian pasai ujan turun ngan lebatnya...adui tension jer...pasai aku plan nak g beli baju sejuk kat c2...nyesal lak aku tak g beli mlm semalam....

So kami pun apa lgi...g masak jer la...apa yg patut...mkm pun dah kul 11.00 mlm...laparnya pasai...uajn turun lebat giler...klu nak kuar pun jln jem+ujan lebat....so kami ambil keputusan utk stay jer kat apartment...zzzzz

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...