Tuesday, January 6, 2009

HAPPY NEW YEAR-2009

Selamat tahun baru sumer....yahoooo...nampak gayanya usia aku makin meningkat la tahun ni....tup tap tup tap dah umur aku nak masuk 27thn...tua la aku ni...huhuhhhuhuuh...

Apa yang best tahun ni yer...erm sedih gakla pasai tak dapat sambut tahun baru ngan hubby aku pasai hubby aku balik kg dia kat Indera Kayangan...so tak der per la seronoknya...aku tak dapat follow dia pasai aku ada kejer nak kena siapkan...dia pun balik kejap jer nak amik barang kat sana...tak per la nak wat cam ner....

Ari sabtu ari tu aku bawak anak aku g jejalan kat kuala selangor...apa lagi Bukit Melawati la...naik train...heheheh...sajer nak bg anak aku naik train...bleh la naik sana pasai tak der per sangat pun kat sana...byk dah berubah...sekian lama aku tak jejak kaki aku kat sana.last aku g pun time aku sekolah form 3 pasai nak wat laporan....tengok dah berapa tahun tu 1997-2009 ha cuba bayangkan la berapa tahun...

Paper pun aku harap tahun ni dapat memberi makna kat aku n my family xspecially...aku doakan semoga hubungan kekeluargaan aku tahun ni akan memberi makna kepada aku....

Selamat tinggal tahun 2008 yang telah menjadi kenangan yg paling pahit aku rasakan...dan kenangan yang tak akan aku lupakan buat selama-lamaya...semoga tahun ni memberi kecerian aku buat family n kengkawan aku.....huraiiiiiiiiiiiiii

Di antara gambar tahun2 lepas adalah :



~Abadi selamayan my friends~~






~~Time raya ler...



~~Anak teruna aku time 1 thn 2 bln~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...