Wednesday, February 4, 2009

Alamak kena tag la pulak???? ni sume kejer EMY la ni....huuhuhhuuh

1.Kalau kau tinggal seorang diri di dunia ini. Apa kau akan buat?Buat apa lagi buat bodoh jer la..hehheh aku tak tau la wei maybe aku jd giler pasai byk benda aku wat sorang2..tapi ok gak tak der sapa kacau aku...lalallal


2. Apa kau akan lakukan jika kau hanya tinggal 24 jam sahaja untuk hidup dan kau boleh lakukan apa saja di seluruh dunia?
Apa lg meraung la...huhhuhhuh pas tu aku pun bentang sejadah n sujud minta ampun maaf pa pasai byk la aku wat dosa...tapi taubat aku ALLAH nak terima ka????huhhuhuhhu


3. Berikan 5 nama untuk kau bawa ke mana sahaja. Dimana dan kenapa? (keluarga dikira satu)
1. Family- Suami n fauzan - nak g sabah la...sajer nak honeymoon sesama..hehehe
2. Bebudak sekolah - Pulau perhentian...ala2 cite era fazira la pulak..
3. Emy - tak tau nak ajak g mana yg aku tau dia suka travelling...
4. Ema - Genting pasai nak ajak dia naik flying coster...siap la ko ema..
5. Bebudak poli - nak wat renioun reramai tapi agak2 kat PD kot


4. 3 sebab anda berblog?
1. salah satu pasai aku suka cite mcm2 dlm blog aku...
2. suka kongsi cite ngan kengkawan...
3. teman aku time suka dan duka la....


5. 2 cara untuk mengubah dunia?
aku tak tau la pulak bleh ker kita ni nak ubah dunia ni...yg aku tau dunia ni bulat tp tak la bulat cam bola...heheheheh


6. Siapakah sahabat pertama kamu..
semestinyer dia--> sapa lg klu bkn entah la aku byk kawan tu yg tau sapa dia...


7. Apakah mimpi kau yang paling teruk?
ni yg takut nak cite ni ...ala2 misteri nusantara la pulak...erm aku berlawan ngan makluk halus...heheheh klu ko tengok cam tak lojik kan...heheeh tapi real punya citer la....


8. Kau bagaimana orangnya?
aku tak berapa la nak tau...yg aku tau pun kengkawan yg kawan ngan aku jer la ...satu jer yg aku tau aku ni jenis orang yg apa erk....mudah berkawan...


9. Terangkan kau punya cara?
cara-caranya adalah...buat kuih cara la heheheheh sedapnya....mumumummmm


10. Kau seorang pembuli?
erm aku rasa semua benda aku akan buli...tapi klu org buli aku, mesti aku nangis punya...huhuuhuuuhuhhu

11. Sila tag 4 orang untuk membuat tag ini.
1. ema - ko kena wat tag ni walaupun ko baru jer buat blog...
2. nasa -- kwn poli yg jauh disana...miri....mari....
3. uda -- ala2 kawan yg poyo2 skit...ko buat erk...
4. jenal - kawan lama...tapi paper pun aku nak ko buat gak tag ni....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...