Wednesday, February 4, 2009

Besday lagi...buat suamiku sayang....ke...??

Pape pun nak minta ampun la kat laki aku ni ha....pasai wat kejutan party kat dia ni...memula aku tak plan pun wat besday dia pun...tp bla aku pk best gak nak wat kejutan kat dia...org kata bla kita wat kejutan kat pasangan kita maka bertambah lagi la nak merapatkan hubungan kita ngan suami kita ...betui tak...aku bab kejutan ni bg jer la kat aku sure menjadi....


Happy Birthday sayang..


Aku buat ni pun pasai laki aku ni satu bangunan tapi lain tingkat jer la...aku tingkat 2 dia tingkat 14...wahahahha..memula aku plan nak wat kejutan kat dia cam ni...aku naik atas kat tempat dia pastu ada la sebiji kek aku bg kat dia...pas tu ema kata cam tak best jer...so aku pun follow jer la plan dia...lunch aku gerak la g jasco cari kek, coklat n kad jer kat dia ler...n aku ada beli la kacang, air n aku order meehon kat cafe bwh...


alamak cam aku punya besday jer...ahaks...


Nak djadikan citer ptg tu aku call la pasai nak tanya balik lewat la pasai ada kejer..padahal tu sume plan nak kenakan dia la...aku apa lg call la dia last2 dia kata dia ada kat tmn permata ada kerja sikit...aku naik hangin je pasai aku rasa mesti x jd plan aku...
setengah jam pas tu aku pun call last2 kata dia nak sampai opis...aku pun apa lg...lepas dia solat jer aku pun suruh la member baik aku ni jd pelakon utama utk wat suprise kat dia...


ni la dia org kuat yg membuat kejutan di petang hari


Ema pun naik la lif sampai tingkat 14 n cari yun utk buat kejutan....ayat dia lebih kuarang cam gini la..'

ema : yun, lela sakit kat bawah, sampai tak leh nak bangun la...
yun : pasai per....
ema pun tak puas hati...dia pun kata pasai per...
ema : dia sakit n nangis kat bawah tu,tak leh nak bangun dah...
yun : ngapa ko tak call,
ema : call ko tak dapat


pas tu apa lagi dia pun meluru la nak g turun bwh naik tangga..bla dia pk tingkat 14dia pun tggu jeer la kat lif....n member dia bkn main suka lagi gelakkan yun...tapi kena control la...tak keruan dibuatnya...
sampai bawah jer aku pun per lagi gelak2 ngan cik la kat bawah....time tu aku dah dgr dah suara dia....

yun ; lela mana ma
ema : ada kat sebelah tu...



ala2 suprise la konon...terkejut giler beb


aku pun ngan menggeletarnya pun tgk dia dah cuak giler n bla pandang aku jer....

SUPRISE...........aku pun nyanyi la lagu happy birthday kat dia....
ngan muka malu2 kuching.. siap cubit pipi aku n aku rasa terharu jer time tu....yun pun senyum simpul tanpa kata....n dia kata sampai hati mama tau...siapla nanti...aku senyum n gelak tak henti2....n lastly dia pun hembus lilin n potong kek...member lain gelakkan dia jer la...heheheh


time potong kek..bahagia nampak...jgn mare..

tapi mmg best...paper pun mama nak ucap Happy Birthday sayang...love u 4 ever...muauuauauaahhh...paper pun tq ema ngan cik la coz membuatkan besday party ni mmg bermakna buat aku ngan suami aku ni....love u girl...muahahahha

1 comment:

emy@aldyst said...

aku pon terharu **tetibe! hahaha

sejak 2 menjak kite dok sembumbung ni aku mcm dpt rasakan yg kawan aku sgt la bahagiiiaaaa........

byk benda aku leh jadikn pnduan tau lela....muaaah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...