Wednesday, February 4, 2009

Besday..Girls

ha ...haaaa ada kejutan buat sabahat baik aku ni ha sapa lagi klu bkn emy la...memula kami plan nak wat untuk dia jer...pas tu last minit budak opis aku nak follow...so aku pun belasah jer la...aku ngan ema pun ajak la depa sume ni g jasco setiawangsa...jasco baru....kami pun singgah ler kat noodle station...time ni aku plan mmg nak belanja dia...

ema pun apa lg beli la kek kat budak berdua ni...terkejut ko pasai yg best tu pasai suruh org kedai tu bwk kek...last kami nyani la reramai....suprise...jeng...jeng...


emy n cik la


pas tu aku pun ajak la emy g kedai jam, beg mana la tau dia nak...aku pun tak plan nak bg per sebenonya...aku survey jam jer...tp cam tak berkenan lak...last2 aku ajak dia tengok dlm jacso...last dia amik satu wallet coklat...dia kata dia dah lama nak cari benda tu...aku pun apa lg sambar jer...aku ni hal pun harga dia..janji dia suka benda tu dah cukup...


aku dan emma



makan yang ala2 la...


memula dia malu nak kata dia suka benda tu...last2 aku paksa suruh dia setuju....konon2 dia tgk wallet yg lain tp tak sama...last aku bg casher tu n aku bayar jer la....


ada ghuper kene makan tikus x?


aku rasa seronok sgt walau pun kami dah lama gak ler tak jumpa...last jumpa pun time angah kawin...heheheh....


besday girl...

1 comment:

emy@aldyst said...

yer la beb...kite last jumap time angah kawen...gile lama argh
hehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...