Wednesday, February 11, 2009

Hari yang menggembirakan..Jan & Leyla

Tanggal 7hb Februari 2009 genapla 4 tahun aku kembali berjumpa ngan house mate lama aku time aku bujang lu... sapa lg klu bukan nur jannah sanusi...aku panggil dia JAN MIKOS pasai dia ni penakut sangat ngan tikus...jgn mare yer...

Jan Mikos

Sebenarnya dah lama nak jumpa tapi memasing bz jer memanjang...so time ni la aku nak terjah dia...gembira sangat ler pasai dia la kawan rapat aku time dok umah lu...paper sume ngan dia...hahahah...time kawin pun aku terjah gak umah dia kat Teluk Intan...yg aku tak leh lupa aku leh nangis time dia kawin...aku rasa sedih sangat pasai dia la sesatunya kawan yg aku rapat kat umah tu...

Aku wif Jan

Bila aku jumpa pun dia dah beranak 2 org...ni la baru aku jumpa buat pertama kalinya...walaupun kami tak jumpa tapi kami still contact n msg...jauh di mata dekat dihati...sajer jer jumpa melepaskan rindu...ahaks...dia pun skrg ni dok kat cheras...so pas ni leh la jumpa selalu...yg aku nak jumpa pun selain jan adalah SYA...dia ni pun kira rapat gak ler ngan aku pasia kami dulu satu bilik...time mlm jer bkn tido tp dok nak borak jer kojernya kami ni bertiga..aku ingat pas ni aku nak terjah sya pulak n kami bertiga bertemu kembali...
Jan wif Irfan


Keluarga Bahagia


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...