Friday, February 13, 2009

Sambil MenyelaM SamBil MinuM AiR...

hari ni kojer cam biasa jer la...bz la kekononnya...padalah mmg bz pun...heheheh...ptg ada pulak perasmian projek Sg. Damansara...so bila dah kena ngan arahan bos...ngan berat tak berat hati ni pun g la...nak d jadikan cite...patutnya kami kena g HQ nak g sesama naik bas...kami kata tak yah la g sendiri pasai mls nak ulang alik dr kl...so HQ pun kata ok la....cam la tau sgt jln tu...kami pun redah jer la...ptg tu kami pun g la gerak g subang...ni pun maklumat daripada kawan ema...katanya dekat ngan airport subang...


Banner perasmian


pegi punya pegi...last2 tak jumpa pun jln tu....g sana pun berpusing2 la kami kat sana...cam org giler la...siap tanya orang kat airport ada tak buat perasmian projek tu...kami pun ronda2 adalah dalam 1/2 jam gak la cari tempat tu...ali2 aku gak yg nampak byk sgt khemah kat tepi sg. Damansara...sampai2 jer kami ingat start kul 3.00ptg alih2 kul 4.00pm...tu pun kata PM yg rasmikan...dgn bangganya kami pun tggu la...last2 PM tak jadi datang...nasib gak ler...ngan perut yg dah bernyanyi lagu keroncong tu...ngan gah nya kami pun serbu jer tempat mkn...org lain tengok menteri tanam pokok bunga la...apa la aktiviti dia kami pun pe lagi yummmmyummm la..makanan kat sana ok gak...bla perut pun dah agak kenyang...kmai pun nak beransur balik la..last2 kami pun berangkat la kul 5.15pm...nasib la jalan tak jem...tapi sempat la kami berposing time nak sampai kat kete...ha...padahal bkn ada per pun...sajer jer nak berjalan pasia malas nak wat kojer....tu la cite aku ni ha....jgn mare...


kesempatan berposing...bdk poyo

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...