Thursday, February 5, 2009

Tagged...Tagged...Taggeed....ko ni tak abis2 nak terjah aku la...EMY

1. Do you think you are hot?
hot tu ada lah juga...tu pasai la aku suka dengar lagu hot n cool dr katy parie...jgn mare..

2. Upload your favorite picture.



3. Why do u like this picture?
Aku suka gambo ni pasai gambo ni nampak cam aku nak menggoda org tau walau pun aku ni bkn kaki menggoda...time aku ada kursus kat terengganu...so posing maut la aku...amboi...amboi..amboi...

4. When was the last time you ate pizza?
28 Januari 2009 8.00mlm...sapa lagi kalau bukan suami aku yg belanja pizza...memandangkan sok adalah besday dia...yummmmyummmm

5. The last song u listen to?
Apa lg klu bukan lagu pussycat dolls - i hate this part...layan hitz.fm jer la...

6. What are you doing right now beside this?
apa lg klu bukan lepak ngan ema...dok wat kojer jer pun bosan gak...hehehh mengulor la pulak hehehe

7. What name you prefer besides yours?
emmm.....hehee sapa erk

8. People i tag.
1. Ema
2. Fazzy
3. Jan
4. Nasa
5. Jenal


9. Who is #1
tu la sesatunya member aku kat opis yg rapat ngan aku...kemana jer berdua...org kata berdua lebih baik...sampai bos aku kata cam belangkas la...heheheh...

10. Who is # 2?
Budak ni pulak yg menggantikan aku time kau nak pindah kojer kat kl...so time ni la baru la nak rapat kekononnya...

11. #3 is having a relationship with?
adik dia la...pasai kami dulu satu umah la katakan...

12. How about #4.
dia ni pulak class mate aku dulu time kat poly...dedulu tak la rapat sangat...tp bla dak kojer ni ada la juga contac2...so aku selalu gak tag dia...jgn mare...

13. Say sumthin' about #5
My friend ni pulak time aku masuk kejer dulu dia la yg aku kenal pun....kawan baik aku la kiranya...kemana pergi mesti ada dia...nak kata boyfriend tak la cume kami ni rapat jer la....yg aku tau dia la sahabat aku dunia n akhirat...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...