Wednesday, July 29, 2009

Kerja...Kerja...Kerja...

Lumrah manusia didunia ni...tak kerja tak der duit...ha...ha...statement mana la yg aku amik ni....sabo jer la...aku bz sebulan 2 ni...mcm2 aktiviti yang aku wat sampai aku lupa ngan diari kesayangan aku ni...ni la antara kerja-kerja yg aku wat n jadi rutin harian aku la klu aku tak kuar site....tapi syok gak...kdg2 bosan gak...mcm2 la aku ni...





tempat aku ni menjadi tumpuan member aku time nak lepak n tido...ni pun kira kau dah kemaskan pasai aku rimas la byk sgt fail2 dok menimbun kat meja belakang ni...serabut aku tgk...camtik tak....ahaks...jgn mare...


Ini la antara kerja-kerja yg aku wat apa lg klu bkn semak plan untuk projek2 yg aku handle...sampai aku tak lalu nak mkn...tido pun dok igat plan2 yg belum aku check lg...hahahh kelakar la...nasib la muka aku ni bkn mcm plan klu tak mau lari laki aku...syg jgn mare tau ...

Ini lah komputer yg byk berjasa kat aku...mcm aku wat ngan ko tau...bosan jer aku layan game...jgn mare bos...lgpun tak pernah aku tak wat kerje apa yg dia nak...janji siap pas tu aku main game...hilang tension...

Gambo time tension...org dok tepon n bg fail...ah...tidak...mau jg giler beb...tp aku sabo jer la...tu yg dok aku amik gambo....layan bosan...comei gak muka ni time tension kan...hahahha...best...best...kerja...kerja...kerja...sampai mati pun kena kerja gak...kerja disoal...waahahhahahah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...