Wednesday, July 29, 2009

Kursus lagi...in INSTUN..


gambo yg aku suka sangat time ni pasai aku suka la...nampak ayu jer rupa paras aku...alamak perasan la pulak....jgn mare..

ni gambo su ngan ema...dia ni pun jumpa time aku bwk su mai opis...terus la jd geng...


aku bersama su yg cute...dulu aku satu opis ngan su la ni kami dah lain2 negeri...tapi time kursus mesti kami janji nak kursus sama...

ni pulak gambo geng giler2 remaja...pasai per bdk2 laki lagi la mmg otak giler2 jer...nasib la kursus tu mmg best la ngan penceramah dia ngan bdk2 ni sure kecoh la Instun ni...hahhaha...hahhaah


gambo yg aku suka sangat time ni pasai aku suka la...kenangan bersama her ...ha...aku panggil di her pasai nama dia hermah osman...

geng budak2 pompuan yg sporting time kursus...pantang ada camera jer apa lgi terjah lahhhhh...lallalalal



Tiap-tiap tahun kami kena g kursus...pasai nak dapatkan SKT tinggi la...sume ni ada markah dia...so pandai 2 la klu nak jd pekerja cemerlang...mggu depan kau kena g kursus kerja luar lak...bestnya...aku mmg minat kerja luar...klu dok opis bosan la...tu aku...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...