Wednesday, July 29, 2009

Makan angin di dataran putrajaya

Fauzan ni klu berjalan bagi la kat dia...nak pakai tudung pun dok mama...mama...jom...abah...abah...jom...cepat...sabo jer la anak aku sorang ni...dia ni manja sangat n padai berlakon n wat muka comei....tgk gambo ni kusyuk sangat tengok orang main ball....mama ...mama...nak ball...jom...jom...

kasih ayah tiada tandingan berbanding kasih seorang ibu....bkn main lagi dok peluk fauzan...jelouse tau...hahhahah...hahhah...


Ari pun lewat malam dah tapi fauzan tak nak balik...so aku lepak2 n mkn angin ari2 mggu....memandangkan aku tak dok putrajaya lagi tu yg sedih jer....byk kenangan aku dok cni...adalah dalam 2 tahun aku dok cni...memang best la pasai aman n sunyi jer...tak cam umah aku kat Ampang....siang mlm bising jer...tu yg aku bla dok ampang...tak tahan la pasai byk sangat makluk halus...antara nya aku la yg menjadi mangsanya...mcm2 story la aku kena time dok ampang....tu la pangalaman aku sepanjang aku bergelar wanita,.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...