Thursday, July 30, 2009

Meting...meting...meting....

Aik pagi lagi dah kena panggil meting....badan dah la tak larat...sejuk jer kat opis ni....cam nak demam jer....yang aku bengang jer pasai last minit semalam baru bg tau kena wat presention untuk paper bantahan ke mahkamah...sampai aku wat balik umah pasai nak semak balik kuantiti bantahan.aku bkn tak suka pun...pasai aku tak suka wat kejer last minit....
Aku cuak gak pg ni nak meting pasai aku sure jer kena basuh ngan mem aku yg garang cam singa....last2 aku dapat maklum mem aku tak mai pasai tak der suara...alhamdulillah la...berbalik cite aku ni...pasai presention aku langsung tak der dalam senarai utk meting pagi ni...ah lega gak ler aku pasai tak yah present.tapi sedih gak ler pasai kau wat bermati2 matian la benda tu last2 tak der paper...
Meting dr pagi kul 9.00 pagi sampai la ke 12.30 tgh.tak larat pasai sejuk sangat dlm bilik meting tu...yg aku malu sangat pasa bos dok sebut nama aku pasai byk kes2 tu sumer berkaitan ngan aku...nak wat cam ner budak baru balajar...tu yg kena basuh jer...malu...malu....
Aku cam nak muntah jer pg ni pasai mkn pun kul 10 pagi...nak tau mkn per mkn mee kari...mak i tu yg lemah sangat aku rasa....cam nak pitam jer...tapi kau mkn gak ler pasai lapo sangat....aku ingat kejap lagi pekena rojak buah la....nak diet la...pasai aku rasa bdn aku ni nak mengembang jer...so kenala susutkan sikit...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...