Wednesday, July 29, 2009

Sambungan Family day...

Sebenarnya bayk lagi aku letak gambo...tapi aku takut cam giler bergambo jer aku ni...yg aku tau fauzan mmg giler gambo...ikut perangai aku ler sapa lg...pantang nampak camera comfirm ank amik gambo....ni la gambo2 dia jer aku attchkan dlm blog aku ni....kejap erk...

ni gambo dia ngan akil (anak en amir)



perasan hensem jer...pasai kau selalu kata fauzan ni budak yg hensem...hehehhe


gambo ni kat kota belanda...tak ada paper pun...sabo jer la..


suka sangat amik gambo cam g2...


paling kelakar gambo ni pasai time aku nak amik gambo hubby aku dia pun nak menyibuk gak dok lari2 kat aku last2 dok kat tepi la....cian dia terasing lak...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...