Monday, September 14, 2009

Berbuka Pose sambil nak menyoping raya


Ini yang membuatkan aku kelakar sangat...Ari ni nak balik awai pasai ada janji ngan emy & fara berbuka kat Shah Alam....pas tu ingat nak cari lg baju raya...huhuuuu bestnya...lama gak ler tak lepak ngan budak2 ni....last2 suami aku bg lak buke pose ngan budak ni..aku pe lg..syok la...jadi orang bujang la...tp cian lak kat abg aku ni....
Nak di jadikan citenya...

aku>> mi jd tak buka pose ari ni...
emy>> erm jadi la...
aku>>g kul berapa??
emy>> kul 4 la..
aku >> ok tp sure jem kat jln semarak...
emy>>k paper aku call balik


Aku pun tak kisah la...minta izinla nak balik awai kat en.ezwan..last2 dia tak kisah tp kena bg tau puan la...alamak ni yg lemas...last2 aku bg tau ema cam ner ni???last2 ema kata ko bla jer la...aku pun ngan selambanya g la tggu minah ni kat bawah...





jumpa la bebudak ni...jalan dah jem teruk dah...cuaca lak nak ujan...so aku pun tanya la kat emy...

aku>> ko nak lalu mana ni mi g shah alam
emy >> lalu federal la ...
aku>> nampaknya gayanya kita buka pose jer la kat chow kit
emy>> pasai per lak..
aku>> ko tau kan federal tu jem teruk...
fara>>.cam ner ni wei...nak lalu mana??
aku >>patah balik lalu highway DUKe...





kami pun pusing la balik kat HKL...nasib la dok cni lg...klu tak lebam la kat jln ni...borak2punya borak aku pun kata nak buka pose per ari ni way....jap aku tepon fariq...dia kata klu nak mkn best mkn la kat Famous Thai...k aku on jer...last2 pusing punya pusing jupa la kita kat restoran tu...mmg mewah n famous la org kata...
aku ngan fara dah masuk dalam lu...yg si emy dok tgk2 menu per...last2 bla ada aje kosong kami pun terjah la...tak tau lg arga...bla duduk jer...emy bg tau,...wei ko berapa arga dia..mak i mahai nya..aku pun tak sangka la tempat tu mmg mahai giler...ni la first time aku mkn kat tempat mahai..selalu restoran besa2 jer ni mmg luar besa...
ni adalah antara juadah yg kami amik...agak2 berpakah arga sume ni....


3 comments:

emy@aldyst said...

wakakakkaa....
biarlah rahsia eh :p

miss_passo said...

aku suka...huhuhu

me said...

time ni aku kurus lg leh la mkn mcm2..la ni sory aku dah start diet...tp mmg best la...nasib dapat gak cr baju..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...