Monday, September 14, 2009

Site visit in Jalan Duta

Ha pagi lagi dah suh g site...malasnya aku time pose2 ni nak g site...nasib arr dekat jer kat Jalan Duta...klu jauh mls la aku...tapi nak wat cam er aku layan jer la...

gambo aku time menunggu orang nak amik aku ler g site...kelakar kan gambo ni...yg paling best tu pasai aku rasmikan camera baru opis....tu yg aku giler nak g sitenya.....

Balik jer nak dekat tengahari...dah arr ari jumaat...tu yg aku lemau cikit tu...paper pun ni lah salah satunya gambo aku bila balik opis...posing...posng...posing...



Ini la kerja aku time bosan giler...ada jer benda yg aku nak amik...





Last2 bila dah letih bergambo report kena la buat pasai bos nak ari ni gak...terkulat2 la aku wat menda ni...tgk2 jer dah kul 2 ptg..huhuhuuuh letihnya...oas tu apa lg zzzzzz

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...