Tuesday, October 12, 2010

Layan sepetang...

Hahahaha lama dah tak open blog aku ni...siap bersawang lagi,..tak sempat nak on la...jap erk aku vakium lu yer....vroooommmmm....vroommmmmm...vrooommmm...erm baru la nampak ckit blog aku ni ha...
Hari ni aku tak tau nak wat keje pe...sume keje aku dah bereskan...ni yg aku nak edit balik aku punya blog...entah la bosan tui petang2 ni...tunggu je nak balik umah...balik ni pun tak tau nak masak pe tuk hubby aku..hehhehe
Mggu depan aku nekad nak pose gak...ganti pose n pose sunat...sambil2 tu leh la aku slimkan badan aku yg chubby ni,...entahla menjak 2 menjak ni bdn makin naik pulak...nak kata ngandung tak de la pulak...senang hati la katakan...layan makan je la lepas pose ni....
Time pose lak 2 bln lepas aku asyik dok demam je...mana tak aku akan ganti banyak pose aku...nak tau berapa ari 10 ari tau...layan je la...sampai tak lalu nak makan ubat dah...bosan yg amat...aku ni jenis kurang darah tu yg payah tu...nak tak nak aku belasah je la...dugaan di bulan pose...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...