Thursday, December 9, 2010

Salam tahun baru Ma'alhijrah

Pejam celik pejam celik sampai dah tahun baru...kejap je rasa..aku x tau apa yg aku wat thn lepas...Yang aku tau byk kenangan aku tak leh lupakan...lagi2 skrg ni mcm2 terjadi dalam diri aku n family aku...hehheh..dah kita lupakan kenangan yang mengguris hati aku ni...aku harap thn ni lg baik dr tahun2 sebelumnya...amin...
Apa yang aku wat dalam thn baru adalah heheh aku dapat adiah dr hubby aku...heheh mmg best handphone baru...mmg tu yg aku idamkan...heheh saje lgpun aku dah lama tak pakai phone baru...nama phone aku adalah SONY ERICSON VIVAZ...x dapat kete viva dapat hpone vivaz pun jdla...heheh ni la phone aku.yg kelakarnya phone aku ni colour 'PINK'.x pernah aku ada collection colour tu...heheheh ok pe..janji ada phone baru...

Aku harap thn ni aku akan ubat segala perangai aku yg lain dr yg lain...akan menjadi isteri yg solehah..hehheh lawak je kan...mama yg baik n dapat jaga fauzan n my hubby dunia n akhirat..amin...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...