Tuesday, November 29, 2011

1WEEK CDCS



hahah turun 0.5kg je...leh la dr x turun pun...mkn pun x berapa nak lalu last2 ni la resultnya....hehehhe cam ner ni...leyla go...go....kau boleh leyla...jgn mudah putus asa ye....chayok...chayok...

sory arr lewat update pasai keje byk sangat sampai x sempat nak update...last2 ni je yg leh syer ngan kwn2...heheh

8 comments:

angka5 said...

at least ada penurunan..yakin bole..pasti bole

me said...

tq ye angka5...insyallah pas ni pasti turun dan turun..hehe

misz miezza said...

kak,..0.5 is alright...tkpe pelan2 kayuh k...yg penting akk try not to skip meal n kawal kalori intake

me said...

haha ni pun diet cam2 je..alhamdulilah la janji turun kan...awk cam ner lak??

Rosh said...

Ok ler tu. akak turun 400g jer... btw tahniah. err.. berat akak dh tolong hapdet dlm fb. :D

me said...

tq kak rosh...heheh sy tgk akak ni sama berat sama tggi ngan sy je...heheh paper pun kita mestii cuba tuk diet lg...hehhe

angka5 said...

insyaallah...xde yg mustahil dlm hidup ni..kite dah 21kg lost...

me said...

ya Allah bestnya,,,apa u punya blog ye...mesti best kan dah kurus..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...