Thursday, November 17, 2011

Diet ku menjadi...

Syukur alhamdulilah dah masuk hari ke 3 aku x mkn nasi...mlm tadi aku exsercise bakuh basikal sejauh 5km dulu...lama dah aku x sentuh basikal tu...x der hal la janji ada senaman tuk bakar kalori dlm badan aku..pas tu lak aku belasah ikan cencaru sambal setengah dan juga telor goreng...tu la dinner aku mlm td...heheh

Pagi ni pula aku mkn roti bakar ngan peanut butter je...alhamdulilah la kenyang sudah ngan air kosong...jadi la tuk aku isi perut ni..lagi pun lama aku x wat roti bakar kat opis...akhirnya menjadi juga...tuk kawan2 aku sory x dapat join korang bf pagi ni...heheh paper pun aku harap menjadi diet aku kali ni...berdebar tuk menanti ahad ni...tggggguuuuu,....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...