Thursday, November 24, 2011

DIETKU TERSASAR

Hari dietku tersasar ari ni pasai pg td bff aku belanja budak ofis pasai sok dah last day so dia pun beli nasi lemak...sudah tersasar dah...huuhuhuh pastu lak lunch member yg sorang belanja di Seri Melayu Jln Conlay...Alamak cam ner ngan diet aku ni...x g cian lak pasai nak raih farewall 3 org sekali pegi...sedih sgt tau...tp nasi mmg x amik la..menu ari ni adalah :=

b'fast
nasi lemak
teh ais

lunch
ayam masak cili api -1 ketul
sayur bendi
telur dadar
ais kacang + ice cream
rojak buah
pesembur
pulut durian
air kosong

dinner
bihun kung foooooo
air limau panas
air kosong

mmg byk giler la aku mkn...balik ni wat senaman lebih la...mana leh ni takut x turun je la...mlm ni minum susu dah ler..perut ni mmg kenyang pasai aku belasah air kosong 1.2L dah...mana x cam nak muntah pun ada...wahahahahaha..sabo je la aku...
sok punya cite lum tau lg...hehehehe

4 comments:

gerbera said...

Biasa la tu kalau nama pun tekak melayu.Nasi tu sebenarnya tak merbahaya pun. Cuma jgn diambil berlebihan. Anggap hari ini is cheating day.

me said...

hahha tu la pasai...ingat nak try gak ler...xp masih ok lg...awk ada join pd50h cs x???hehe

gerbera said...

Hehe..saya tak tau pun apa tu PD50H tu untill saya baca blog awak :). Tak join pun :D. "Takde displin punya buaya"

me said...

la ye ke...ingat awk join PD50H CS..x pe la klu x join pun kita sama2 wat diet ni erk...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...