Sunday, November 20, 2011

Program pagi ahad

Syukur alhamdulilah la pagi ni dengan semangat aku wat senaman...pe lagi kayuh basikal la..memandangkan malam tadi aku tdo umah mak aku so leh la aku wat excersice...


heheh dapat la aku wat kayuhan pertama dengan 5 km je...



kayuhan kedua 10 km..



timbang berat lepas kayuhan kedua..



bla dah lepas excersice aku pun timbangla turun gak ler dr x turun...heheh insyallah dengan berkat SAY NO TO NASI ngan senaman leh la aku turun..heheh alhamdulilah la...ni adalah gambo aku heheh



mmg gemuk aku ler..malu la tgk gambo ni..hahah...time ni nak g keje heheh so aku akan pastikan aku akan kurus pun pakai baju yg sama..heheh




gambo dr sisi...hehehe teruk kan gambo aku ni....yg belakang tu abaikan ye...nasib la en hubby leh tlg amik gambo..hahahah...insyallah dengan gambo yg gemuk ni aku leh dapat kurus yg aku nak..hehehe go..go..go..leyla..

BF

minum quaker out
air suam 1L

LUNCH
Roti canai separuh

DINNER
kebetulan ada kenduri so aku belasah
bihun goreng + ayam masak kicap & sayur campur
air kosong

hahahha semoga berjaya...chayok..chayok...

5 comments:

Rosh said...

Salam perkenalan. Dh register dlm fb grup Geng Manusia Mahu Kurus tak dlm Cabaran Diet Cuti Sekolah? Tgk pd entry ni dh blh mula sbb ada gambar berat & gambar lengkap... hehehe... Kalau dh register.. d best of luck ya. Kalau blm, jomla join. Masih open kpd yg b'minat. Dlm fb nanti kena update berat setiap minggu. Entry dlm blog sekurang2nya seminggu sekali.

Rosh said...

pssttt... akak dh check... dh join rupanya awak yer... hehehe... SELAMAT BERJUANG! Semoga b'jaya.

me said...

w'salam...o ye ke kak..bestnya...pasai ari tu komen kat x ingat la pas tu terus je copy & paste...tp x der jwb pun...smlm je beru halimatun saadiah bg tau kena join group kmmk dlm fb....tu yg sy msg akak cam ner nak join..papper pun tq sgt2 kak...tgk yg lain lerh berjaya tu yg nak join sgt...heheheheh akak x join ke..akak nak tgk kat ner ye...

Rosh said...

Akak konpem join. Btw nk tau dlm fb pakai nama apa yer? Senang nk update senarai peserta.

me said...

sy pakai nama leyla othman kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...