Monday, November 21, 2011

HARI PERTAMA SAHUT CABARAN PD50H CS

Syukur alhamdulilah la nama aku dah tersenarai dalam list tu...tq kak Rosh bg tau pasai mende ni...x nak tau gak fb yg kita leh join group ni...hahah lawak je kan...pagi ni semangat sikit ler nak sahut cabaran ni...tp mmg kena ada komitmen yg tggi tuk sahut cabaran tersebut...pg ni belum bf lg...x tau nak mkn per...dlm kepala otak ni nak mkn tempe goreng ngan tau tauhu je la...dah kira kenyang sangat ler...heheh tp perut masih kenyang pasai minum air oren...almaklumla aku ni sembelit so kena la minum air oren pg2...tu pun nasihat dr my fren...hehehe pape good luck tuk diri sendiri...heheh

3 comments:

Rosh said...

d best of luck! btw nk tau dlm kmmk dlm fb pakai nama apa ya. kak Rosh nk hapdet senarai peserta dlm doc peserta CDCS dlm grup tu. tak tau leyla yg mana satu. Kalau blm hapdet, akak nk hapdetkn utk Leyla

Rosh said...

akak rasa Leyla x hapdet dlm fb Kumpulan Manusia Mahu Kurus (KMMK) so kak Rosh tlg hapdetkn. Hrp2 berat mula tu betul (74kg). Nxt time Leyla hapdet sendiri yek! Dlm list, Leyla no 21. :D

me said...

kak rosh tq ye...nanti sy tgk dlm fb kmmk ye...o ye no 21..ok la tu...ramai ke yg join...akak join x...jom la ramai2 kecohkan kumpulan ni...heheh insyallah kak sy wat yg terbaik...hehehe pape rpun tq byk 2 ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...