Tuesday, December 27, 2011

Angka 6 sudah kembali


Syukur kepada Yang Maha Esa dengan berkat berat atkins sy telah buktikan yg saya telah berjaya untuk melangka angka 6...ya bedabeduuuuuuu..mmg nekad la nak kurus la ni...pg ni pun sy cume amik 2 biji telor separuh masak je ngan air kosong 1L..wahhh mmg sedap..hehe (ayat x belh bla) smlm pun sama gak menu aku...cume air je aku minum...hahha x pe insyallah mggu akhir CDCS ni aku akan lebih bykkan senaman n diet atkins x leh aku nak lupa da....tq to family n kwn2 bg support dr belakang...sy korunk sume...heheh

6 comments:

nardeeya said...

Tahniah... Teringat 3 minggu yg lalu meninggalkan nom 7. Time tu risau kalau dia dtg balik... Hehe.. teruskan leyla... Nom 6 tu akan bg semangat baru utk leyla teruskan diet... Tapi ingat! Kalau x makan x semestinya kurus. Cikgu akak cakap... Hehe

me said...

hehehe tq ye kak...ni pun sume berkat akak sume di group KMMK n family la yg bagi support...syukur sgt...pas ni mmg lebih bersemangat ler nak turunkan lg 12kg...tp abg kata target 60kg dah ler...klu kurus sgt x cantik,..time gambo kawin yg kat blog tu time tu 56kg...heheh mkn mmg mkn kak...akak yg pysllium husk tu akak belikan boleh ker...heheh

angka 5 said...

tahniah leyla..mesti syok kan nmpk angka 6..tahniah...:) teruskan usaha

me said...

angka 5..mekasih ye..syukur la berkat kesabaran sy ni...mggu ni je last cdcs...pas ni kena wat sendiri la...x pun klu ada contest lg nak try la..bru best kan...nnt awk join ye,..

Panglima Muda said...

oh.... kurusnya nanti

me said...

panglima muda..insyallah pas ni klu x kuat makan mesti kurus kan..n byk kena disiplin punya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...