Monday, December 5, 2011

CDCS -Mggu pose

heheh memandangkan badan pun dah turun tp still lg kerja keras...mkn mmg dah byk ler...so mggu ni aku amik keputusan tuk pose ganti ada lg 3 ari je...so aku buat 4 ari le mggu ni pasai khamis aku pose sunat...
x der pe pun nak share...cume pg td x sempat nak buat menu tuk sahur..last2 aku buatkan b'fast tuk en suami iaitu roti+telur mata + sayur kobis cincang (ala2 burger benjo dah ler)...so aku sempat minum air 500ml je la tuk alas perut...heheh
Menu tuk buka pose x tau lg nak msk pe pasai ikan + ayam dah kuarkan...plan nak wat sup ayam je + goreng ikan + sambal belacan + sayur kangkung...lgpun smlm dah beli stok ikan dan sayur...tgk je la apa menu mlm ni...hehhe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...