Thursday, December 1, 2011

DAY 11 in DIET

Syukur kepada Allah kerana diberi aku untuk meneruskan kehidupan ini...X der pe yg news pun nak syer pun...ari ni aku mula pose ganti...pagi td x sempat nak b'fast pun...cume teguk air kosong je...ala2 500ml je...cukup la tuk sampai ptg ni...lgpun my fren pun sume dah x der kat opis ni sedih mmg sedih...xp nak wat cam ner mungkin rezeki diorang ditempat lain..

Smlm punya meni lg best...heheh
7.00am - susu + 1 biji epal + air kosong
12.00pm - kuih 3 ketul + bee hon separuh + telor goreng + air kosong 3L
7.30pm - yong tau fu separuh pinggan + air kosong 1L

so ari ni x tau lg nak buka pose pe...pg tadi dah kuarkan ikan + ayam dlm freeze..
menu pe pun x pk lg...heheh paper pun tggu je la ahad ni nak timbang kali ke 2..heheh

HAha dah dapat idea nak buka pose pe..last paling senang wat tom yam ayam +ikan kembung goreng +sambal belacan (pasai en suami suka sambal belacan klu leh nak mkn ari)hahah nasib la sempat nak wat tom yam..dah la ujan balik lewat lak...sampai umah je dah 6.30 terus je potong sayur n masak...ngam2 je sblm azan dah siap...senang je pun...heheh selamat menjamu selera...

2 comments:

tinta hatiku said...

Wah... Leyla rajin buat puasa ganti, sah cepat turun kilo tu.... jeles la pulaks.... hehehe

me said...

ala kak tgal 3 ari je...ari tu wat 7 ari..ala akak lg best turun smggu 2.2kg..legi jeles tau...x pe kita wat sama k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...