Friday, December 30, 2011

Hujung tahun di pagi Jumaat

salam kengkawan sume...aku sonok sangat ari pasai pe??? pasai hajat tuk kurus aku dah berjaya aku turunkan sebanyak 5.8kg salam masa 5O ari hehhe insyallah 2 ari lg leh aku turunkan berat dalam 1-2 kg lg...heheh (perasan je lebih)n banyak aku manfaatkan untuk tahun 2011. Aku bersyukur kerana Allah masih lagi memanjangkan umur aku n diberi kesihatan sepanjang tahun 2011 bersama keluarga tersayang. walau pun banyak dugaan dan rintangan dalam tahun ni tapi aku hadapinya dengan kesabaran.. dengan itu aku bersyukur kerana Allah tu sentiasa berada di samping aku n family...Aku juga bersyukur kerana aku aku sudah jumpa dengan org2 yang boleh memberikan semangat tuk aku kurus terutama family n kengkawan gropu KMMK. time kasih summe...

Ari ni pulak aku berazam untuk lg bersemangat untuk menurunkan berat aku yg still chubby ni sebanyak 12.2kg lg...insyallah aku akan berusaha selepas abis tempoh CDCS ni...sok dah last hujung tahun 2011 so aku plan sok nak balik kampung hubby kat Perlis..orang sume dah abis cuti aku baru nak start cuti sabo je la...tp aku balik pun kejap je..saje nak sambut tahun baru kat sana...

So pagi ni aku b'fast hanya air kosong 1L+ i batang sosej + 2 ketul nugget je...pasai pg td aku wat workout kejap je hanya 15 minit leha la kuar peluh...lg pun aku dah lambat nak g keje..paper pun aku happy..n happy sangat...berdebarnya nak tggu ari ahad ni tuk timbangan yg terakhir CDCS ni...ari pulak aku pakai baju raya aku time 2009 dah 2 tahun tu..alhamdulilah aku pakai baju ni tanpa sedat2 di perut n punggung...hehe sonoknya...nnt aku update gambo tu...x der sapa nak tulun amikkan...heheh paper pun bergumbira di pagi Jumaat...da...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...