Tuesday, December 20, 2011

Tiada perubahan

Maaf la lambat update pasai internet problem la ..hehehhe alhamdulilah la syukur kerana berat tuk mggu ni tiada perubahan langsung...maintain,,,syukur la pasai aku dtg bulan so x der pun workout pun mggu lepas..jadi badan pun lemah demam masih menyerang lagi tp selera mkn bukan main lg...hahha tp x pe ada 2 mggu lg nak kejar target tuk turun dan hilangkan angka 7...Insyallah pas ni akan ku hilangkan angka 7 dan menjadikan angka 6 dihadapan....x tau la nak kata pe pasai keje pun leh tahan so lama dah x update blog ni...paper pun kepada kengkawan sume chayok..chayok...

6 comments:

Rosh said...

berat akak pon maintain gak... tp bkn sbb peod... terlebey melantak ...hehehe... btw leyla dh bjaya turunkn 4kg spjg cdcs. Cayalah!

angka 5 said...

xpe leyla..kekadang berat maintain..inci mengecil...cube dan terus berusaha

me said...

angka 5...tq ye beri lebih semangat kat sy...x pe insyallah ada 2 mggu lg nak abis cdcs...sy akan berusaha bersungguh tuk dapat berat yg saya nak,...

me said...

tq ye kak rosh tu la nak wat cam ner..bla peod sume nak belasah nasib la berat x naik..heheh x pe kita wat sama2 tuk capat kejayaaan..cahyokk.chayokkkk

myza said...

xpe time peod mmg selera makan x tentu ada membuak2 ada yg kurg selera.yg penting keep on track apa kita makan :) ingt portian tu kecilkan :)) caiyokkk

me said...

tq ye akak sume bg semangat kat sy n sy akan buktikan yg sy mmg boleh kurus dengan sokongan kwn2 n family,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...