Monday, January 2, 2012

CDCS minggu terakhir


Ini adalah timbangan aku yg terakhir CDCS adalah 67kg..so aku dah turun 1.2kg...heheh


gambar time mggu pertama CDCS


gambar time last CDCS


gambar terkini CDCS mggu terakhir (pandangan depan)



gambar dari pandangan sisi

Ari ni aku baru nak up date blog pasai ari ni baru aku balik dari kg di perlis...so tuk menepati janji ngan kwn2 di blog n fb KMMK maka ini adalah keputusan terakhir aku sepanjang cuti sekolah...aku dapat turun 1.2kg...syukur alhamdulilah...so aku dah dapat turunkan 7kg dalam CDCS ni..nasib la ada cabaran ni klu x tak kurus la aku...tp x der la nampak pun aku kurus...yg paling best aku boleh pakai baju2 yg dah lama aku simpan dalam almari...ha ha nak tau dah 2 thn aku simpan baju ni...dengan berkat kesabaran aku kali ni aku dah leh pakai baju ni..hehe layanzzzz

7 comments:

angka 5 said...

congrats leyla...happy for u..teruskan usaha sampai berjaya apa yg diidamkan..xde yg mustahil..yg penting disiplin...

me said...

mmg betui kak..sy pun x sangka...sonok sgt kak,...en suami pun dah leh angkat sy...heheh alhamdulilah syukur...tp kak byk lg nak kejo ni 11 kg kak...pas ni nak lg disiplin la kak...hehe

Rosh said...

Tahniah! Byknye leyla susut. Jeles akak.. keep it up!

Mummy said...

leyla juara CDCS...tahniah...jgn lupa bg alamat akak nak pos hadiah nih...

me said...

TQ ye kak rosh alhamdulilah la kak...ni pun sokongan dr kwn2 KMMK n family dak...tp byk lg nak trun la kak 11kg...hehhe

mummy leyla dah mail kat mummy tau...mekasih ye sume

diLot said...

congratezzz... jgn berehat terlalu lame nnt die jadik re-bounce.. huhu

me said...

diLot mekasih ye....insyallah sy akan start sok tuk teruskan usaha tuk terus maju ke hadapan...doakan sy selalu ye...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...