Thursday, January 5, 2012

Target 2012

Salam kengkawan sume..pertama sekali nak ucapkan time kasih sume pada kengkawan KMMK pasai adakah contest CDCS ni...syukur pada Allah dengan adanya CDCS ni sy berjaya turunkan 7kg (adalah susut sikit) tp still gemuk lg tau...nak kejo 11 kg je pas ni...cam x caye je sy la jd pemenangnya..aku rasa byk lg yg byk turun..almaklumla tuk pemenang mgguan x der pun aku dapat so last2 pemenang keseluruhan la...mana x terkejut..orang kata rezeki tahun baru 2012...syukur sgt...Pada kawan sume pas ni ada lg kan contest baru kan..so pe lagi jom la join ye...sesama la kita sume berusaha tuk dpt berat idaman kita...

Ari ni aku x dapat nak tunaikan ungkapan aku selama 2 bln ni iaitu "SAY NO TOO NASI" pasai pagi ni BFF aku datang so dia belanja aku nasi beriani so pe lagi belasah je la...tp still amik nasi separuh je la..x pe la ari ni je sok aku akan mula kan balik "SAY NO TO NASI' n diet atkins...insyallah leyla..chayok..chayokk...

Tuk thn ni azam baru aku adalah :

i) say no to nasi
ii) kena wat senaman ari2 tau
iii) dapatkan target 56 kg dalam bulan 4 ni
iv) kumpul duit byk2...(pasai anak dah sekolah)
v) happy ngan family

2 comments:

elynn harun said...

caiyok nyah....cam ni aku nak dtg hari2 la biar ko makan nasi....say yes to nasi...biar kita gemuk sama2...hahahahaha

me said...

sabo je la...x pe la nak wat cam ner...ko pun dah kurus kan bg arr aku kurus lak...hehehe tq nyah bg support kat aku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...