Thursday, February 2, 2012

Sepetang bersama BFF (emy takeshi)

sebenarnya x plan pun nak jumpa cik emy ni...pasai aku saje wat o.t time cuti Wilayah...rajin kan orang dok lepak umah aku cbuk nak g keje...tu pun pasai nak anto en suami g outstation so sambil2 la...nak bawak fauzan pun dia sekolah so aku sorang2 je la kat opis ni...heheh sabo je la...
Nak dijadikan cite petang tu aku balik dalam kul 4 ptg,...so aku saje je tepon cik emy pasai lama sangat x jumpa x silap aku time lepas raya...lama kan...dia ni BFF aku dr sekolah rendah sampai la skrg...

Last2 jumpa gak cik emy ni kat umah dia di PPR Batu Muda...yg kelakarnya selalu g site belah sana x tau dia dok ctu...heheh last2 plan nak belanja dia pasai besday dia 22 Januari 2012 ari tu...dia pun x lek kg.so ni la masa yg sesuai nak jumpa dia kembali...so kami gerak g Giant Batu Caves...tu yg paling dekat..hehe x tau nak mkn pe...plan nak g Secret Resipi pas tu ramai la pulak..last2 kami lepak kat domino je la...so layan la gambo kami...xp x dapat gambo bersama alhamlumla camera x canggih..hehe so layan....


- menu yg x seberapa...tp mmg best..yummmmyummm


Ini la dia BFF yang aku maksudkan emy takeshi...


Gambo yang semakin chumell n chubby...allalalala


saje amik gambo cam ni nak tunjuk lengan yg makin debab..heheh

Ni je la yang kami syer ngan kengkawan sume...balik umah pun dah lewat mlm so pe lagi zzzz la pasai sok nak keje..heheh layan je la...

3 comments:

Emy Tak Kecik said...

thanks sayang belnja makan.... :D

bulan 4 aku balik kg kite celebrate ok!

me said...

orait syg...agak2 nak wat mana erk...heheh janji ko ingat besday aku dah syukur sgt ni...kita sambut sempena umur 30thn,..hahah tidakkkk

amaniammar said...

salam sis..

saya nak share ttg ClearStart30days yang sy amalkan sekarang..
range harge leh view kt www.cepatkurus.com. sy be;i value package 1 dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...