Monday, May 28, 2012

KEMBALI DIET...

salam sume.. Lama sgt x berblog...bz ckit la time ni,...ari ni curi2 masa tuk wat blog yg dah usang..berat syukur alhamdulilah dr bulan 3 sampai bulan 5 ni ada lost dr x lost pun...ni pun ala2 atkins je...ni pun dah lost 6.5kg je...syukur alhamdulilah.. Start 25.5.2012 sy dah mula wat cabaran 5Kg tuk 10Day..dah 3 ari berlalu berat aku berjaya diturun sebanyak 1.2kg je...pasai sabtu n ahad aku kantoi..tp x la teruk mana pun aku mkn aku kantoi mkn kerepek sukun 4 keping ngan 1/2 jeruk salak je...tu pun mmg teringin la..nasib la berat x naik..pas ni aku akan dapatkan angka 5 dihadapan memandangkan dah sebulan berat aku still 65 je.. So kali ni aku wat misi baru..nak senam selalu pasai kat opis ni dah ada gim so time lunch aku akan jejak disana...so mkn pg kena kul 9 n mkn banyak so leh la cover tuk lunch...Insyallah berkat kesabaran aku mesti dapat kejayaan..nk tunjuk gambo takut nampak still chubby lg...nnt la klu dah dapat angka 5 bru leh wat amik gambo cun2..pas tu akan ku masukkan gambo yg chubby tu dlm memori aku..

6 comments:

amaniammar said...

wah...

selamat kembali...
kira berjaya jg turun dari tidak
sy masih berusaha ala-ala siput giteww...on off..
tp struggle kembali..
cm x join ape2 contest psl
x leh nak komited..
bz dgn kerja sekangni..

me said...

hehe tu la dah lama sgt x update..ni pun pasai keje x der so ni la keje sy...alhamdulilah la dah sbln sama je berat so saje try contest bru tu yg leh lost..tp ckit je la...so berat cam ner..mesti byk lost kan...sy byk lg nk dptkan berat yg ideal..

Emy Tak Kecik said...

uit lela..mana ko?nape aku call x respon..wawawa

diet jgn x diet :p

Muhammad Faris said...

wah ...
lama x update

Baju Kurung Online

Yati Omar said...

Salam kenal,

Follow u. Jemput singgah blog saya.
Ada byk info/tips tentang kesihatan/kecantikan/diet/penyusuan ibu/kehamilan/etc.
BLOG saya http://mama-iloveu.blogspot.com
Terima Kasih :-)

James Parker said...

Hi All

You guys should take Green Coffee Bean Extract Fat Burner to Lose weight.
It's approved by Malaysia Ministry Of Health and 100% halal.
Its suitable for vegetarians.
www.malaysiafatburner.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...