Monday, June 2, 2014

JOM SIHAT BERSAMA LEYLA

Sonok punya pasai ari ni buat keje yg dah setahun aku x buat apa lagi kalau x buat senaman di waktu lunch..dulu masa sebelum preggy tiap hari g gym di JUPEM tingkat 15..sonok mmg x terkira la..almaklumla alatan sukan sume ada so pilih je mana yg berkenan...so ari ni sy mula balik tabiat lama ni.. Dok kat perlis ni boleh la balik umah n rehat2..klu dok kat kl mmg x dpt la..lepas gym je mandi kat toilet ni..ni klu kat umah sonok sume leh buat.. AKTIVITI LUNCH TIME
Bila dah mula berblog ni macam2 la nk letak kan...tp yg sonoknya ari ni mula la azam baru konon nk start diet setelah 7 bulan bersalin kan anak yg ke 2...ini la hasilnya..jgn gelak tau badan still chubby lagi..harap2 menjadila diet ku kali ini..
Kami ber-3 iaitu AKU, EMY & YUS yang akan buat contest ini sebelum pose.kami akan berentap bergelar JUARA..hehhe.saje nak tau berapa leh lost sblm pose..tgk dulu dalam masa sebulan ok ke x..klu ok nk teruskan misi sampai la nk raya...hehhe..sonok x terkira rasanya...

2 comments:

yusfauliza Mohd Yunus said...

Caiyok2x..mari sama2 menurunkan berat badan..hihihihi

me said...

jom kita berzumba pas ni...pastu badan berpeluh...ehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...